SDH Lomec
Znam SDH Lomec
Sbor dobrovolných hasičů
O nás Historie Události Galerie Sponzoři Kontakty

Memoriál Miloslava Vágnera - 18.9.2021

Do třetího ročníku Memoriálu Miloslava Vágnera nás uvedl již tradičně Jirka Littman, který všem soutěžícím a divákům přiblížil, kdo to vlastně Miloslav Vágner byl a poté jsme jeho památku uctili minutou ticha.
Na začátku úvodního nástupu zaznělo také vše k organizaci, pravidlům, harmonogramu soutěže a rozlosovalo se pořadí sportovních družstev.

Útok přípravky z Močovic skvěle odstartoval kategorii dětí. V mladších se pak zúčastnilo šest družstev malých hasičů a ve starších se utkala tři družstva. Po vyhlášení a ocenění dětské kategorie se trať přestavěla na 3B zakončenou nástřikovými terči a na ní se ve dvou kolech utkalo devět mužských družstev. Nejrychlejší čas se podařilo zaběhnout chlapům z Vrdů. Naši se pak umístili hned za nimi s rozdílem pár setin. Třetí místo obsadili Opatovice I.

Poté se přestavěla trať na délku o 2B s nástřikovými terči, kde naše holky měly dalších pět týmů soupeřek. Žádnému z nich se ale nepodařilo domácí tým porazit a tak zlato v kategorii žen zůstalo opět doma.

V průběhu celého dne probíhaly aktivity pro děti ve formě kreslení na téma “hasiči”, hasičského kvízu, pracovních listů.. I přes nepříznivé počasí jsme ale rádi za pozitivní ohlasy a hlavně za to, že se nejmladší závodníci zabavili. Mohli jsme jim rozdat spoustu cen a to díky našim štědrým sponzorům, kterými jsou Heroland - Březová, Hasičská výzbrojna - Havlíčkův Brod, Autovrakoviště - Okrouhlice, Stavitelství Roman Muttl, Miloš Vágner, PPL, HZS, OSH Kutná Hora, Město Kutná Hora.

Ještě jednou mockrát děkujeme všem sponzorům, všem členům sboru a hlavně jejich rodinným příslušníkům za pomoc při přípravě a organizace soutěže, všem soutěžícím a jejich doprovodům, že dorazili i přes tu zimu, která nás celou akcí doprovázela. Děkujeme Vám za to, že se dokážeme sejít. Moc rádi vidíme snahu postavit družstva na soutěž a přijet i v nekompletní sestavě. Protože sami moc dobře víme, že dát poslední dobou dohromady sedm lidí, není zas taková brnkačka 🙂

Za fotografie moc děkujeme Míšovi Bartůňkovi 📸

























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































zpět do GALERIE
Obec Umonín
www.obecumonin.cz
požáry.cz
www.pozary.cz
OSH Kutná Hora
www.oshkh.cz
www.sdhlomec.cz Copyright © sdhlomec.cz