SDH Lomec
Znam SDH Lomec
Sbor dobrovolných hasičů
O nás Historie Události Galerie Sponzoři Kontakty

Krajské kolo v požárním sportu - Kšely (Český Brod) - 19.6.2021

Krajské kolo - 19.6.2021

SDH Lomec muži za okres Kutná Hora.

Vy, co nás sledujete pravidelně, jste si již určitě všimli, že šance reprezentovat kutnohorský okres na krajském kole soutěže v požárním sportu, byla pro nás nová a vítaná zkušenost. Soutěž na vyšší úrovni, než kterou jsme doposud běhali, pojali někteří z nás jako výzvu, jiní jako dobrou zkušenost a někteří z nás dokonce i jako vrchol své sportovní kariéry. Bezesporu je to, že jsme se těšili a jeli si to užit.

Po příjezdu proběhla na místě konání prezentace, která se musela obejít bez slavnostního nástupu a to z důvodu zamezení shromažďování vyššího počtu osob. Pořadí již byla předem daná a my se mohli začít připravovat na náběhy “zadku” s možnosti vyzkoušet si, pro nás, neznámý stroj Rosenbauer Fox 3.
Po desetiminutové "seznamovačce" s mašinou jsme se začali chystat na útoky. Jenže byl zjištěn technický problém na časomíře, jehož odstranění bylo opravdu zdlouhavé. Čekali jsme více jak hodinu.
Starty ze dvou plat pak daly soutěž do pohybu. Zpočátku bylo k vidění spoustu neplatných pokusů a týmům se vyloženě nedařilo. Když přišla naše chvíle na přípravném platě, narazil rozhodčí u našeho vybavení na problém, kterým byl dlouhý náběh na savci. Naštěstí jsme měli s sebou savce i koše náhradní, kdyby něco takového nastalo. Na trati na 3B a nástřikové terče jsme v prvním kole zaběhli čas 32,10s, který se nám v druhém kole podařilo vylepšit na 29,53s a vyneslo nám to sedmé místo. Po odběhání všech dvanácti družstev proběhlo vyhlášení a trať se přestavěla pro kategorii žen, které běžely na 2B. Spolu s námi okres Kutná Hora reprezentovalo družstvo žen z Uhlířských Janovic, kterým se podařilo vybojovat 4. místo.

Domů jsme odjížděli zvesela, hodně zvesela a úspěch jsme doma náležitě oslavili, jak se sluší a patří



























































































































































































































































































zpět do GALERIE
Obec Umonín
www.obecumonin.cz
požáry.cz
www.pozary.cz
OSH Kutná Hora
www.oshkh.cz
www.sdhlomec.cz Copyright © sdhlomec.cz